Harkitsetko seurajäsenyyttä?

Sulkis5_ID-100239278-1

Seurajäsenyys on loistava keino hankkia itselleen sulkapallosta pysyvä harrastus. Mutta sen verran kannattaa huomioida että sulkapallo on eri laji kun sitä pelataan seuratasolla (eli ns. oikeasti) kuin jos on joskus pelaillut mökin pihalla tai käynyt kaverin kanssa vähän pallottelemassa kevyesti verkon yli.

Sulkapallo on monipuolinen laji joka sopii melkein jokaiselle. Mutta olitpa aloittelija, harrastaja tai kilpapelaaja, junnu, mies- tai naispelaaja, mikäli harrastat lajia Helsingin seudulla, HanSun jäsenyys on kuin pistäisi rahaa pankkiin. Tässä muutama syy miksi valita juuri HanSu.

  1. HanSun aktiivijäsenistöön kuuluu harrastajia ja nykyisiä tai entisiä kilpapelaajia, joten pelaamaan pääsee erilaisten vastustajien kanssa. Pelien välissä vaihdetaan kokemuksia ja oppeja. HanSun jäseniä yhdistää aito liikunnan ilo.
  2. HanSun painopiste on harrastustoiminnassa ja HanSun hinnat ovat verrattoman edulliset. Vuoden jäsenyys maksaa saman verran kuin muutaman tunnin kenttävuokra pääkaupunkiseudun hinnoilla, ja sillä rahalla pääsee pelaamaan useana viikonpäivänä. Monet seurat tähtäävät suoremmin kilpavalmennukseen niin ohjelmassa kuin maksuissa.
  3. HanSussa voit harrastamisen ohelle ottaa valmennuskursseja, joilla parannat osaamistasi. Jos taso nousee ja kilpailu alkaa kiinnostaa, voit edustaa HanSua kisoissa.

HanSun jäseneksi voi hakea täyttämällä liittymislomakkeen (linkki alla) Seura käsittelee hakemukset ja saat tiedon hyväksymisestä ja jäsenmaksun maksuohjeet sähköpostiisi.

Jäsenenä olet oikeutettu seuraaviin jäsenetuihin:

  • Pelaamaan koko vuoden yhteisillä pelivuoroilla (löytyvät viikko-ohjelmasta)
  • Edullista valmennusta
  • Mahdollisuus osallistua kansallisiin kilpailuihin seuran edustajana

Voit liittyä jäseneksi nettilomakkeella: liittymislomake.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu on voimassa vuoden ensimmäisestä päivästä, tai liittymispäivästä  saman vuoden loppuun asti.

Jäsenmaksu 2018 alkaen on yli 18v aikuisilta 85 €,   ja junioreilta  50€.