Kilpailutoiminta

Sulkis_ID-100204154

Osallistuminen kotimaisiin harrastelijaturnauksiin

Harrastelijaturnauksiin osallistuminen ja ilmoittautuminen tapahtuu omatoimisesti ja omakustanteisesti eikä vaadi lisenssiä.

Osallistuminen kansallisiin sulkapalloturnauksiin

Tiedot tulevista kilpailuista löytyvät Sulkapalloliiton kilpailukalenterista.

Huom! Toistaiseksi HanSu ei tue jäsenien kisaosallistumista.

Osallistuminen kansallisiin turnauksiin vaatii voimassaolevan kilpailulisenssin, jonka voi ostaa kausi- tai kertaluonteisesti sulkapalloliiton sivuilta. Lisenssimaksua vastaan saa lisenssinumeron, jota tarvitaan ilmoittautuessa. Osallistuminen tapahtuu seuraavasti.

  1. Jäsen ilmoittaa itsensä kilpailuihin Sulkapalloliiton ilmoittautumisjärjestelmällä https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/ (vain itsensä, ei koskaan kaveriaan muuten kuin nelinpeliparikseen) valitsemiinsa luokkiin ja pelimuotoihin kilpailunjärjestäjän ilmoittamat rajoitukset huomioiden.
  2. Jäsen tarkistaa kisojen kisainfosta hänelle lankeavat kisamaksut ja summaa ne yhteen. Jäsen maksaa summan tilisiirtona HanSun tilille, IBAN: FI5614693000040895. Viitenumeroksi merkitään 15723. Laskun tietokenttään merkitään oma nimi, kisojen nimi, pvm sekä kisaluokat. Esimerkiksi ”Matti Matikainen, OSUKO 14.11. MKC+MNC”.