Valmennustoiminta

ID-100180506Valmennuksen ajankohdat ja ryhmien kuvaukset löydät viikko-ohjelmasta täältä

Sulkapallon aloituskynnys on matala, ja lajia voi harrastaa monella tasolla, kuten mökillä tai kaverin kanssa vapaasti läiskien. Mutta lajin todelliseen ytimeen ja nautintoon pääsee käsiksi vasta kun sitä alkaa pelaamaan oikeasti. Sulkapallo on fyysisyyden lisäksi äärimmäisen tekninen laji, ja melkeinpä välttämätön tapa oppia sulkapalloa on osallistua valmennukseen, missä opetetaan sulkapallon oikeaoppiset tekniikat.

Suositeltavaa on osallistua valmennukseen heti harrastamisen alusta alkaen, sillä tekniikat oppii omatoimisesti väärin, ja väärien tapojen poisoppiminen on kerta toisensa jälkeen todetusti hyvin hidasta ja raskasta. On ensin opittava oikea tekniikka teoriassa, minkä jälkeen sitä on harjoiteltava niin pitkään kunnes se niin sanotusti syöpyy lihasmuistiin. Tämän jälkeen opittua tekniikkaa voi hioa ja parantaa. Sulkapallo on niin vauhdikas laji, että pelin aikana tekniikkaan ei yksinkertaisesti ehdi kiinnittämään huomiota, vaan suoritus tapahtuu reaktionopeudella.

HanSu järjestää jatkuvasti kaikentasoista valmennusta, alkeiskursseista kilpatasolle. HanSun valmentajat ovat kokeneita SM-tason kilpapelaajia, joiden oppeihin voit luottaa joka käänteessä, ja ryhmät on suunnattu eri tasoisille pelaajille: siis ei ole syytä pelätä liian kovaa tasoa, vaan jokaiselle löytyy sopivan tasoinen ryhmä.

Valmennushinnat kaudelle 2018-2019

Kevätkausi (tammikuu-toukokuu)

1h treeniä viikossa 250e

1,5h treeniä viikossa 300e

2h treeniä viikossa 360e

2,5h treeniä viikossa 410e

3h treeniä viikossa 460e

 

Syyskausi (syyskuu-joulukuu)

1h treeniä viikossa 230e

1,5h treeniä viikossa 280e

2h treeniä viikossa 340e

2,5h treeniä viikossa 390e

3h treeniä viikossa 440e

 

Valmennuksiin ilmoittautuminen

Tapahtuu tutussa,  mutta hieman uusitussa FloMembersissä osoitteessa FloMembers

Koska palvelu on uusittu,  jokainen jäsen tarvitsee aktivointilinkin kirjautuakseen sivustolle.  Jos tarvitsette aktivoinnin, tai on muuta ongelmaa ilmoittautumisten kanssa, ota yhteyttä valmennukseen!

Kun olette linkin saanut,  ei muuta kun tunneille ilmoittautumaan !

Kurssit

HanSu järjestää lisäksi erillisiä kursseja ja leirejä, joista ilmoitetaan Ajankohtaista-osiossa.