Juniorivalmennus

Sulkis5_ID-100239278-1

 

HanSun valmennustoiminnasta suuri osa on junnuvalmennusta. Valmennuksen hinnat ja valmennustyypit löytyvät valmennussivulta.

Tietoa vanhemmille

Seuraavat asiat pätevät HanSun valmennuksessa ja on hyvä ottaa huomioon.

  1. Valmennettavia ei ole vakuutettu seuran toimesta. Vakuutusasioita miettiessä kannattaa huomioida että tapaturmavakuutuksissa pääsääntöisesti edellytetään ”ulkopuolinen äkillinen ja yllättävä tekijä” korvauksen perusteeksi, mikä tarkoittaa jotain tavallisesta poikkeavaa, kuten esimerkiksi törmäämistä pelikaverin kanssa tai huonokuntoista kenttää.
  2. Mikäli valmentajaa ei syystä tai toisesta saada paikalle, tästä pyritään tiedottamaan valmentajan tai hallin toimesta. Jos treeneissä ei ole paikalla valmentajaa, se tarkoittaa että treenit on peruttu, mutta lapset saavat seuran puolesta käyttää kenttää omalla vastuulla. HanSu ei vastaa esimerkiksi loukkaantumisista tai lasten tekosista valmentajan poissaollessa.

CityJunnuSulkis

HanSu tukee junioreiden osallistumista CityJunnuSulkis-kisoihin.

CityjunnuSulkis-sivuilta näet myös viimeisimmät ranking-tilanteet.

Kisat on tarkoitettu 15-vuotiaille tai nuoremmille tytöille ja pojille (osallistumisoikeus päättyy sen kilpailukauden alussa, minkä kalenterivuoden aikana pelaaja täyttää 16 vuotta). Turnaukseen eivät voi osallistua luokitellut tai 15-vuotiaiden maajoukkueryhmään valitut poikapelaajat.